Pagini

miercuri, 10 aprilie 2013

Salam de biscuiti de post


Doua lucruri ma fac azi fericita: O priveliste frumoasa si o mancare buna!...


Reteta salam de biscuiti de post, cu dulceata de caise:
  • 2 pachete biscuiti (460 g)
  • 1 cana apa (se poate inlocui cu lapte de cocos sau lapte de soia)
  • 1/2 cana zahar
  • 2 linguri unt de cocos organic
  • stafide si nuci (cate doriti)
  • visinata de casa (se poate inlocui cu rom sau ce va place)
  • dulceata de caise dietetica facuta in casa drept crema
Ingredientele pentru salamul de post
Biscuitii se zdrobesc bine intr-un robot de bucatarie. Apa se pune la incalzit, se dizolva zaharul apoi se adauga lingurile cu unt de cocos. Lichidul se toarna peste biscuitii zdrobiti si se framanta impreuna cu stafidele inmuiate in visinata de casa.
Aluatul obtinut se intinte cu grija pe o folie apoi se unge cu dulceata de caise si se ruleaza. Se pune la frigider pentru intarit.




salam de biscuiti de post cu dulceata
Pofta buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu