Translate

vineri, 12 mai 2017

Friday Flowers (44): Antiparenting

#buchetflorimov #paduretransilvania #primavara

             Postarea de azi se datoreaza unui comentariu lasat pe blog, pe cand ma aflam  in Romania. Andreea Cristina  :)  mi-a recomandat cartea de Antiparenting ca pe un "must have in biblioteca", asa ca, imediat am pornit spre librarie sa intreb de ea. Am citit o pagina, doua, trei... si da, nu m-am putut opri pana nu am devorat-o toata! E o carte fenomenala, indiferent ca aveti copii sau nu!

#florisalbatice #buchetmov #transilvania #wildflowers #deacasa

"Iubirea nu suporta despartirea. Suprema forma de iubire este sa traiesti prin celalalt si el prin tine. Parintele traieste in copil si copilul traieste in parinte, infatisand taina cea mare a iubirii. Nu doar intre parinte si copil exista aceasta relatie de traire in celalat, ci intre toti oamenii care au cunoscut adevarata iubire. Doar traind in celalat si el in tine ajungi sa-i stii sentimentele, dorintele, tristetile si asteptarile, astfel ca sa raspunzi la ele si sa-l faci fericit."

#buchetmov #lila #wildflowerbouquet

"Copilul descopera in experienta sa cu lumea oameni si fapte: oameni buni si oameni rai, fapte bune si fapte rele. Oamenii si faptele sunt rele sau bune in functie de ce stie copilul de la parinti. Rostul parintilor este acela de a-l invata pe copil sa deosebeasca binele de rau. Deosebirea binelui de rau este primul semn al sanatatii mintale, fara de care orice cunoastere este imposibila."                  


#antiparenting #fragment #paginacarte #florimov

             
    "Grija parintilor pentru copil e ca mainile olarului fata de lut: nu schimba esenta lutului, ci doar ii da forma necesara pentru a putea fi umplut. Cu ce se va umple vasul la maturitate este alegerea libera a fiecarui copil."


#fragmentcarte #pagina #antiparenting #savatiebastovoi #mov



#antiparenting #cartebuna #cemaicitim #copiicuminti


           Sa aveti un weekend minunat! Si nu ratati  cartea Antiparenting de Savatie Bastovoi!

cu multa bucurie,
Ioana

Multumesc  Ana  pentru motivare si gazduire. :)
 


6 comentarii:

  1. Mi-am cumparat si eu cartea asta pentru ca am tot vazut ca se vorbeste despre ea , inca nu am reusit sa o citesc, abia astept sa-mi fac timp pentru ea.Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare interesantă şi utilă cartea. Şi fotografiile sunt superbe, cu tot cu flori! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Hristos a inviat! Superba postarea! Te imbratisez fata draga!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pare foarte interesanta cartea. Chiar ar trebui citita. Parintii sunt mereu ocupati, iar timpul petrecut impreuna cu copiii ar trebui fructificat la maxim.
    Florile tale sunt minunate!
    O saptamana frumoasa, Ioana draga!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...