Translate

marți, 22 octombrie 2013

Decor de toamna pe masa din bucatarie ...

lumanare de toamna cu fructe

        Iubesc toamna ce ne aduce asa de multe roade bogate! Mai putine flori intr-adevar, dar plin de fructe mari si mici, care ma inspira si-mi spun: "Suntem vesele si colorate, ia-ne  cu tine in casa! :)"
        In una din plimbarile noastre in jurul Bucurestiului am gasit pe marginea drumului macese, porumbele si malaiul cucului. N-am putut rezista tentantiei si hop am oprit masina si le-am cules fericita! 
        O parte din ele le-am folosit pentru un aranjament de  masa format din 3 piese diferite: lumanare, aranjament in pahar si o veverita decorativa cumparata anul trecut.

aranjament de toamna cu fructe
 Paharul pe care-l folosesc pentru aranjamente este cumparat de la Ikea, si pentru ca este relativ larg, ii pot decora cu destul de mare usurinta interiorul. 

aranjament de toamna in pahar cu fructe

Pe voi va inspira culorile si mai ales fructele de toamna???

3 comentarii:

  1. ce bine ca aveti Ikea in Bucuresti! cred ca daca s-ar deschide unul prin preajma as fi des acolo, sunt lucruri bune, inteligente, usor de utilizat si la preturi super!

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant aranjamentul din pahar, e perfect penrtru centrul mesei. Culorile toamnei ne ajuta sa realizam decoratiuni cu totul speciale :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...