Translate

luni, 9 februarie 2015

La o cafea - De la vorba la fapta



Inapoi in Bucuresti de cateva zile... Dupa o deplasare indelungata m-am reintors cu experiente noi, concluzii si situatii, pe care acum trebuie sa le rezolv cu ajutorul lui Dumnezeu.

Nu mare mi-a fost mirarea sa descopar ca deja mi-era pregatita o bucurie. Am cunoscut o vecina minunata si un ajutor nesperat! Mi-a spus ca vara trecuta a fost de 3 ori la Parintele la Prislop. Sa fie oare o coincidenta ?!


Pentru ca aici a nins si e destul de frig, am avut timp suficient sa-mi indrept ochii spre mine si sa-mi intocmesc o lista cu obiective de urmat in luna februarie (idee inspirata de Irina):
  1. Trebuie sa organizez  serios caminul nostru: - nu mai avem loc!!!
  2. Trebuie sa ma organizez pe mine :- cu merge si asa, nu mai tine!
  3. Vreau sa postez pe blog de minim 2 ori pe saptamana
  4. Vreau sa slabesc 4 kg - acumulate in timp si mai ales in deplasare, pentru ca da, mancarea e fost multa si delicioasa... sa mai zic ca in majoritatea timpului nu am gatit-o eu...
  5. La punctul de mai sus se incadreaza: - o dieta sanatoasa cu mai multa energie, uneori simt ca bateria e gata!!!  si - sport minim 30 minute zilnic, aici includ mers pe jos, bicicleta, aerobic acasa, etc. pentru ca nu sunt in stare sa-mi fac un abonament si sa ma tin de el... am incercat...
  6. Sa indeplinesc lucrurile pentru care am primit binecuvantare. Doamne ajuta!

Aveti si voi o lista cu obiective de indeplinit? A-ti inceput sa le puneti in practica? Care vi se par cele mai grele de atins?

            la o cafea,






10 comentarii:

  1. Sa iti ajute Dumnezeu, pt rugaciunile Parintelui Arsenie, in tot ce vrei sa faci!

    RăspundețiȘtergere
  2. Inainte de ati deschide pagina imi facusem citeva planuri pe saptamina asta, nu multe ca de la inceput, vreau sa vad daca ma pot tine de ele si treptat sa mai adaug cite civa la lista dar nu am facut-o pe anul intreg doar saptaminal cica daca facem timp de 30 de zile iti intra in obisnuinta vreau sa incerc, cica, incercarea vina nare. Vedem noi ;) O saptamina minunata cu multe realizari

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte interesanta ideea cu schimbarea obisnuintelor in 30 zile. O sa incerc si eu, vorba ta! Doamne ajuta! La fel! :)

      Ștergere
  3. Uite, si la tine multe povesti. O casuta plina de flori.....si multa caldura. O saptamana minunata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult, draga Ramona! O saptamana binecuvantata! :)

      Ștergere
  4. Vai, vai si eu trebuie sa slabesc... Dar tare nu stiu cum sa fac... in ultima perioada fac mincare din ce in ce mai buna! :))
    In trecut aveam si eu abonament la sala, dar acum nu mai pot... Termin serviciul la ora 18 si daca as mai merge si la sala as ajunge acasa la 20.30, prea tirziu ca sa mai fac ceva de mincare, curatenie ori alte activitati casnice. Si-apoi timpul petrecut cu sotul meu as fi din ce in ce mai scurt si nu vreau deloc asta...

    Frumos ce ti-ai propus pentru luna februarie. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, sunt total de acord ca mancarea pe care o gatesti e delicioasa! Doar ne-ai facut o mare pofta de bunatati pe blogul tau!!!!
      Si eu sunt de parerea ta, ca timpul petrecut cu cei dragi nu merita sacrificat! Inca incerc sa gasesc niste lucruri mici, prin care cu pasi marunti sa-mi ating obiectivul. Cum gasesc cate ceva, o sa scriu si pe blog. :) Zile usoare la munca!

      Ștergere
  5. mă bucur că îţi citesc paginile blogului !
    am un program zilnic bine organizat şi încărcat - nu am cum să nu-l bifez !
    cea mai mare bucurie, este când reuşesc să mă aşez - atunci adorm oriunde aş fi !
    îţi doresc multă sănătate şi să dea Bunul Dumnezeu să îţi îndeplineşti lista de activităţi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc foarte mult !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Sa dea Domnul!!!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...