Translate

duminică, 7 octombrie 2018

Strigat

Vino la vot! Crede in democratie si voteaza indiferent de optiunea ta!

Femei, iesiti la vot! Ati luptat pentru dreptul asta in miscarile de emancipare a femeilor de la sfarsitul secolul 19 si inceputul secolului 20.

Mamelor unde sunteti?



"Gânduri răzlețe:

Mai sunt câteva ore în care puteți vota pentru ca măcar familia să nu fie ideologizată, după ce am pierdut școala și media.
Dacă acest referendum este validat, copiii voștri mici (al meu are deja 19 ani, nu mă mai tem) vor scăpa, poate, preț de un deceniu, de îndoctrinarea sexomarxistă. Dacă nu va avea cvorum, de luni va porni tăvălugul.
***
Un gând frățesc către toți concetățenii homosexuali, printre care și mulți cunoscuți, colegi, prieteni sau foști tovarăși de bătălii politice: suntem cu toții oameni și cetățeni ai acestei țări, nu vă urăște nimeni, așa cum vi s-a repetat.
Vă îndemn pe toți cei care veți fi votat DA la referendum să îi îmbrățișați pe frații noștri cu alte preferințe sexuale cu dragoste creștinească și să le explicați că nu avem nimic cu ei, dar că instituția căsătoriei privește strict un bărbat și o femeie care pot (măcar teoretic) să aibă copii ÎMPREUNĂ.
Am înțeles în această lună că trebuie gândite inițiative legislative care să nuanțeze dreptul de succesiune pentru persoanele de același sex care aleg să trăiască împreună. De asemenea, trebuie concepute documente notariale simple și cuprinzătoare, prin care aceștia să poată fi solidari așa cum își doresc, în fața legii, la spital sau în alte circumstanțe.
Cu toate acestea, nu cred în parteneriatul civil. El ar relativiza căsătoria bărbatului și femeii care aleg să fondeze o familie, să perpetueze viața și să-și crească copiii. Dacă s-ar institui parteneriatul civil pentru persoane gay, ar fi discriminatoriu să-l interzicem celor straight, și atunci am avea două tipuri de căsătorie, deci primul și-ar pierde sensul.
***
Le mai spun ceva prietenilor gay: aveți grijă să nu fiți anexați și folosiți ideologic, ca vârf de lance împotriva libertății de credință și expresie a creștinilor sau a altora. Noi, creștinii, vă privim ca persoane unice și demne. Noi nu vă reducem la opțiunea sexuală, fiindcă pentru noi sexul nu este o obsesie, ca pentru ideologii sexomarxiști; aceștia, însă, vă instrumentalizează ca grup și vă reduc la o etichetă ideologizată, ceea ce vă afectează demnitatea, întrucât nu sunteți priviți ca indivizi, ci ca masă de manevră. Sub pretext că vă apără drepturile, ideologii stângiști urmăresc de fapt să limiteze libertatea de credință și conștiință a altora. Vă folosesc, așa cum s-au folosit bolșevicii de muncitori, pentru a-i disloca pe cei care îi încurcau în adevăratul lor proiect: cucerirea puterii cu orice preț.
***
Sper că s-a demontat minciuna că acest referendum e al PSD. PSD se mobilizează doar pentru accesul la banul public.
A fost un referendum cetățenesc, demonizat profesionist de elite bine antrenate în terorism intelectual (și plătite pentru asta) și nesprijinit în mod real de partidele politice (și nici chiar de Biserici prea mult, din câte pot observa).
***
Poate că, măcar după acest referendum, BOR va înceta să mai investească în ziduri și în relația cu PSD, și se va ocupa să zidească creștinismul în oameni și să sprijine societatea civilă creștină, nu partide cleptocrate.
Dacă nu, în 10 ani bisericile pe care s-au ostenit să le ridice vor fi goale, iar în 20 de ani vor deveni discoteci (că pentru muzee sunt prea urâte).
***
Mă bucur că va înceta minciuna "majorității creștine" din România (folosită ca sperietoare de neototalitari și ca autoamăgire de către Biserici). Până la sfârșitul zilei, ne vom fi făcut recensământul, împreună cu frații greco-catolici, romano-catolici și evanghelici, și măcar știm câți mai luăm valorile creștine în serios, asumându-ne riscul mărturisirii și neajunsul de a deveni obiectul urii și disprețului "toleranților" de profesie.
***
În fine, nu am tras încă concluziile. Mai e timp. Mergeți și votați, sau faceți cum vă îndeamnă conștiința! Eu mi-am făcut datoria față de propria conștiință, cu toate riscurile marginalizării și stigmatizării.
Aceasta e credința mea, altceva nu pot să spun. Am vorbit și mi-am eliberat sufletul." Adrian Papahagi

4 comentarii:

  1. Deja in codul civil familia este definita ca o legatura intre barbat si o femeie. Iar Dragnea oricum a propus sa se ocupe de parteneriatele civile intre persoanele de acelasi sex...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exact! acest lucru este definit in Codul Civil, dar nu in Constitutie.

      cred ca noi romanii am stiut povestea lui Stan Patzitul si am vrut sa fim cu un pas inainte, sa nu se intample ca in Grecia unde un parlament "slab" a schimbat peste noapte, inainte de Craciun, codul civil asa cum le-a dictat INTERESUL...

      Acum ca referendumul care este singura cale juridica de a schimba Constitutia a cazut prin boicot/neparticipare la vot, timpul ne va arata daca o sa patim la fel sau nu... sper totusi sa fie cativa avocati destepti care "sa mai poata drege busuiocul".

      Ștergere
  2. Nici acum nu imi vine sa cred ca s-a terminat așa... :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Am trecut pe aici sa-ti spun Craciun fericit!
    Sarbatori frumoase impreuna cu cei dragi!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...