Translate

luni, 18 iulie 2022

Viata din viata mea

 

Citat viata din viata mea


-" Copii, zise cu naturalețe spontană, privindu-i iarăşi în ochi, ca medici, o să vă aflați de nenumărate ori în fața unor lucruri indescifrabile şi o să întâlniți provocări şi dileme dureroase. Vrând-nevrând o să mărturisiți de multe ori atât înfrângerea, cât şi minunea. În fine, după cum a spus şi colega noastră, toți suntem oameni. Străduiți-vă să rămâneți ceea ce sunteți - oameni. Supuneți-vă cu smerenie tainei, recunoscând necunoaşterea şi limitele voastre omeneşti. Aceasta este de fapt şi adevărata înțelepciune a omului de ştiință, cunoaşterea din spatele cunoştințelor noastre.

A terminat. Şi-a închis dosarul cu notițe, careoricum nu i-au fost de vreun folos, şi se pregătea să plece de la catedră. Studenții lui îl priveau atenți şi nemişcați. Aproape niciun zgomot nu se auzea în amfiteatru, doar respirația lor măsura tăcerea." 

....................................................................

Citatele de mai sus, din romanul Viata din Viata mea, mi-au placut foarte mult. Urmează dupa ce termin de citit cartea si o scurta postare despre ea. Pana acum e minunata!!!!

Cu dragoste,

Ioana




4 comentarii:

  1. Am citit-o si eu! O carte pe care n-o poți lăsa din mână

    RăspundețiȘtergere
  2. Azi dimineață la ora 3 am terminat de citit cartea! Deosebita! Curată! Simplă! Scrisă de o creștină, mici izvoare de har curg prin paginile cărții. Îți mulțumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha, ce tare!!! exact asa a fost si la mine pe ultima suta de metrii!!! Ma bucur foarte mult ca ti-a placut!!! Imbratisari cu drag!!!! Multa bucurie!!!! :)

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...