Translate

miercuri, 26 iulie 2023

Ce mai citesc in vacanţă

 Anul acesta am plecat cu o adevarata biblioteca la noi, din care n-am apucat sa citim prea multe. 💪 Totusi, prima carte pe care am pus mâna si unde am plans impreuna cu eroinele a fost "Femeile suferintei si nadejdii", de Mersine Vigopoulou. Va recomand aceste 4 povestioare care iti merg drept la inimă!

Carte femeile suferintei si nadejdii

"Anghelina, Agnia sau Ghetsimana, împreună cu Alice și Elena sunt femeile de lângă noi. Femei cu duh luptător, care au depășit greutățile prin credință și hotărâre, pentru că au considerat binele o necesitate.

Se poate ca odată să le întâlnim şi noi, și poate că vom trece pe lângă eleindiferenţi. Însă acum vin să le cunoaştem mai bine prin povestirile lor sensibile. Ne încredinţează viaţa lor descoperindu-ne inima lor şi modul în careşi-au lăsat amprentele în familie, în grupul celor apropiați lor, în societate.

Acestea au devenit, după cum spunea Sfântul Paisie Aghioritul, dospeala pe care în fiecare perioadă grea Preabunul Dumnezeu o foloseşte pentru a ajuta generațiile viitoare și pentru ca această lume să nu piară."

La malul marii

Imbratisari cu drag,
Ioana


Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...