Translate

marți, 24 februarie 2015

De Dragobete

"Dragobetele saruta fetele!" spune o vorba romaneasca, deci va salut si eu asa. V-ati pregatit de sarbatoare? Eu da! Sa va spun cum: printre traditiile de Dragobete se numara si indemnul de a fi veseli, zambitori si bucurosi in aceasta zi,  pentru ca asa o sa ne mearga tot anul. Deci iubiti, iubiti, iubiti  si fiti recunoscatori pentru tot ce aveti!

Astazi tanti Lenuta implineste 61 de ani. V-am povestit deja ca am cunoscut-o dupa intoarcerea in Bucuresti. Pentru ca a copilarit la tara si iubeste lucrurile simple, rustice in special, am pregatit cu drag pentru ea cadoul de mai jos: o lumanare parfumata decorata in stil country chic (adica sic de la tara :)) cu  iuta, sfoara, trandafiri si flori uscate. Si mai ales pentru ca azi sunt Dragobetele, am asortat si o inima din sfoara, asa, sa stie cat de mult o apreciez si ma bucur ca Dumnezeu ne-a intalnit! :)


lumanare rustica cu sfoara iuta  trandafiri si flori uscate

lumanare rustica cu trandafiri si flori uscate si inima din sfoara

lumanare scurta botez rustica trandafiri flori uscate


decor rustic cu lumanare trandafiri flori uscate inima din sfoara country chic

La multi ani tanti Lenuta si Dumnezeu sa va poarte mereu de grija!

             cu mare drag,

P.s. ce traditii sunt sau erau in zona voastra de Dragobete? 

8 comentarii:

  1. La multi ani si din partea noastra!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce aranjament frumos! M-am nascut la oras dar nu imi amintesc de nicio traditie de Dragobete!:) Mama imi spune ca la ea in sat, in jud. Botosani, baietii organizati in grup mergeau la un grup de fete, fete care ii asteptau cu dulciuri facute de ele si stateau la povesti!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aha, deci si acolo se sarbatoreau Dragobetele !!!! Intr-adevar, poate doar la sat se mai traieste intr-un alt ritm, cu alte repere...

      Ștergere
  3. Un aranjament cu mult gust, din nou...

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...