Translate

luni, 18 iulie 2016

Blogurile pe care le urmaresc



top lista bloguri urmarite
pentru ca fiecare blog e frumos, diferit si aromat in felul lui


Irina de la Dulce Casa are o initiativa inedita: ma vrea cititor, poate chiar critic (de blog) ! :)   Ea a alcatuit un Top5 cu bloguri preferate, dar pentru mine e greu sa fac un Top, pentru ca m-am legat de absolut toate blogurile pe care le citesc:

- Blogul Corinei Negreanu - de suflet, despre suflet; recomandari minunate de arta, poezie, carti si filme -  cultura la superlativ. Daca esti tanar/tanara s-ar putea sa gasesti aici raspunsul la foarte multe intrebari.

- Casuta din Poveste ;  Anca iti arata ca povestile pot sa devina realitate, iar adoptia este solutia perfecta langa o fetita de milione; Ilinca :) Are o casuta fermecata, plina de bucurie si voie buna.

- Dulce Casa ; Irina are un blog ca la carte, un blog pentru mamici, femei, visatoare. Blogul ei l-am deschis prima oara la recomandare unei foarte bune prietene - profesoara, care o citea zilnic si care mi-a spus ca trebuie sa ajung neaparat in casuta ei dulce. Si da, nu am mai plecat! :)

- Daruri de zi cu zi ; Claudia pretuieste fiecare clipa si fiecare moment. Are 3 copii minunati, citeste mult, e preocupata de educatie. Ea e inspiratia si motivatia mea secreta. :)

- Jurnal de gradina - Dani P. are o gradina de vis, un mic Paradis, cu flori si bunatati de-ti iau ochii. E inspiratia mea intr-ale florilor si in secret sper sa am si eu macar cateva plante din gradina ei! :)

- Blogul de la mare - Irina e o tanara cu multe preocupari, stie multe, vrea sa afle si mai multe, ne tine la curent cu noutatile, cu experientele prin care trece, cu succesul si esecul. E tenace, perseverenta, sincera. Eu i-am gasit blogul cautand pe google ceva anume. Si nu am mai plecat de la mare! :)

- La portile cerului - Mariana e o artista in toate. Are postari pline de continut si delicatete. De multe ori raman fara cuvinte citind-o. :)

- Andreea Stanciu - indrazneste sa traiasca autentic, cum poate multi ne-am dori, dar nu avem curaj...

- Jurnal Aromat - Iuliana gateste delicios, iubeste florile si  (ne) invata mereu lucruri noi.

- Jurnalul Anei ; Ana este cea care m-a inspirat si de la care a pornit rubrica saptamanala de vineri, atat de  draga mie: Friday Flowers.

Bloguri de care mi-e dor si as vrea sa le citesc cat mai des:  Povestiri despre Bunul Dumnezeu - Liliana; AnastasiaAmedeya ; Pace si Bucurie - Anca M; Jurnal din mansarda - Dana; RamonaM - In coltisorul meu, Flaviana - Ganduri stinghere

Trebuie sa spun ca eu nu am fost foarte consecventa cu blogareala, asa ca am facut o lista de inceputuri sa-i zic asa, de tinerete. Habar n-am avut ca o sa gasesc asa o comunitate frumoasa: pe Gabriela si Mona, ce locuiesc in Germania,  Luiza in Grecia; Suzana,  Ligia, Elena,  Izabela, Carmen, Laura, Iulisa, Prietena-Japoneza  , Gina;  Coco si Mihaela cu noutati, make-up, calatorii si moda; Corina,  Geta, Ina, Silvia si mai nou Diana David - toate 5 neintrecute in lucrul de mana.
Si tot scriind realizez ca ar merita deschisa o serie cu fiecare blog prezentat in parte... Iertare daca nu am amintit toate blogurile pe care le urmaresc cu drag, nici pe cele in romana, engleza sau germana...

Si totusi, in secret sper sa ajungem sa ne cunoastem odata toate fata in fata, intr-o gradina cu flori si sa ne povestim langa un ceai aromat si cafea. O sa facem coronite de flori si buchetele parfumate si bineinteles, cele mai frumoase fotografii cu soare. :)

.................................................................................................................................................................

Va multumesc tuturor celor ce scrieti, postati, fotografiati si va implicati in blogosfera, pentru ca noi cititorii sa gustam o bucatica din frumosul vostru!
Multumesc ca m-ati primit printre voi!



cu drag,
Ioana

11 comentarii:

  1. Mi-a placut mult fraza de la final in care iti doresti sa ne intalnim intr-o gradina cu flori :) Deci gradina e indispensabila :)
    In alta ordine de idei, mi-ai dat material de lucru, sunt unele bloguri pe care nu le stiam si o sa le trec in revista. Merci !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, draga Ioana! Inca nu am scris despre blogurile urmarite, acestea fiind atat de multe, dar o voi face si eu chiar daca link-ul se va inchide.
    Imi pare bine ca ne "cunoastem", chiar si virtual. Este mult senin aici la tine, si asta este perfect!!!
    O saptamana minunata sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  3. Urmaresc multe din aceste bloguri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti multumesc mult draga mea ca-mi urmaresti blogul si pentru laudele aduse !Te pup !

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc, Ioana! Blogul tau e un loc unde vin des cu multa placere si comunitatea din jurul lui e minunata.
    Am salvat postarea asta pana sa ajung la calculator, pentru vreau sa adaug in reader cateva din blogurile notate de tine, pe care nu le stiam :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ei,si uite cum ma faci sa visez , ca ne vom intalni si vom vorbi si povesti ! ... Multumesc pt aprecierea blogului meu si pentru interesantele casute virtuale recomandate! Te imbratisez cu drag , Ioana ! E o incantare sa privesc toate floricelele tale , absolut minunate !

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulțumesc de bloguri, nu știam de ele,chiar sunt deosebite!
    Ar fi frumos sa se întâmple întâlnirea aceea, sunt oameni frumoși in cercul asta pe blogosfera! :)
    Cred ca voi ati venit in Germania la relativ scurt timp dupa ce noi am plecat, si am avut emoții pt voi, apoi cand am văzut ca aveți calea lina acolo am revenit sa te vizitez cu si mai mult drag.
    Esti un om deosebit :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Flaviana - Ganduri stinghere s-a mutat pe wordpress (https://gandurideprimavara.wordpress.com).
    Te aștept și pe acolo, de fapt ai fost deja. :)
    Mulțumesc de ”pomenire”!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mulțumesc pentru recomandările minunate pe care le-ai făcut! O să mă uit și eu peste ele :) Zi frumoasă îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Comentariul meu cred ca s-a pierdut ! Te imbratisez si multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  11. Ei na, eu acum am citit:) Tot mai rar am timp de citit sau scris in virtual... Te imbratisez si-ti multumesc! Blogul tau e un loc plin de frumos....cum putine sunt!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...