Translate

vineri, 23 ianuarie 2015

Friday Flowers 4 : Crini si bucurie

crini albi suport cu lumanari si ate

crin alb suport de lumanari cu 3 lumanari albe ata

citat din P Arsenie Boca - Cat asculti tu de Dumnezeu atat asculta si Dumnezeu de tine

          Cine ajunge la mormantul Parintelui Arsenie Boca are placuta surpriza de a primii o floare sau un ghiveci cu flori. In zile de sarbatoare sau in weekenduri, rauri de oameni se perinda pe portile manastirii Prislop aducand un dar Parintelui, si de cele mai multe ori nu pleaca cu mana goala, ci cu mai multe flori decat au adus! Ce minune e asta nu stiu, dar e asa frumos sa vezi oamenii cu flori in mana si bucurie pe chip! :)
         Si da, tot timpul anului mormantul Parintelui Arsenie este plin cu flori taiate sau in ghiveci. Preferatele sale erau crinii albi, care nu lipsesc indiferent de vreme. Parintele are puterea de a preschimba sufletul oricarui inchinator in floare gingasa si imaculata, iar lacrimile si seninatatea celor ce ajung la el, dau dovada de aceasta.

poienita cu locul in care este mormantul  P. Arsenie Boca

Va doresc un weekend binecuvantat!
 


Cu aceasta postare particip la Friday Flowers pe blogul Jurnalul Anei:

12 comentarii:

  1. Ce mare bucurie ca ai ajuns la Parintele, Ioana draga! Ce fotografii curate, ca starea de dupa vizita la mormantul lui...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am ajuns inca la Parintele... Nu stiu cum reusesc sa ma zbat ca sa ajung prin cine stie ce colturi de lume, dar uit sa intorc privirea spre margaritarele din gradina mea. Sper sa-mi dea Dumnezeu gindul cel bun si sa-mi scoata in cale un pelerinaj sa ajung si eu. Sfirsit de saptamina binecuvintat iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă bucur de bucuria ta, Ioana!
    Duminică plină de pace şi de miros suav de crin!

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place aranjamentul cu lumanari, e foarte simplu si de efect!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumos:) si eu imi doresc sa ajungem:) . Mie nu-mi placeu crinii deloc pana cand am vazut deluri pline de crini albi salbatici in Santorini si i-am vazut altfel, erau "crinii campului"...

    RăspundețiȘtergere
  6. Am fost si eu la Mormintul Parintelui intradevar e o alta stare de frumusete si de liniste. Ne intoarcem de fiecare data cind putem sa luam binecuvintare de la Parintm Arsenie. Multumesc de poze.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...